Huawei Back to school

Iskoristite ovu priliku da nabavite Huawei proizvode po povoljnijim cijenama i spremno dočekate povratak u školske klupe!

Huawei Back to school

Nezaustavljiva produktivnost

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za maksimalnu produktivnost i kreativnost – crtajte, pišite i stvarajte s lakoćom na tabletu koji vam pruža sve što vam je potrebno.

Huawei Matepad SE

Uronite u novu dimeniju produktivnosti i zabave s MatePad SE, idealnim suputnikom za svaki dan.

Huawei Watch GT4

Huawei GT4 pametni satovi donose vrhunske funkcije, nevjerojatnu trajnost baterije i elegantan dizajn. Opremljeni naprednim senzorima za praćenje zdravlja, ovaj sat će vam pomoći da ostanete motivirani i brinete se o svom tijelu.

Uđite u svijet inovacija

Huawei Watch 4 Pro predstavlja vrhunac pametne tehnologije, savršeno spajajući eleganciju i funkcionalnost. Ovaj pametni sat dizajniran je za one koji žele biti korak ispred, nudeći napredne značajke praćenja zdravlja, vrhunske materijale i sofisticiran dizajn.

Huawei Watch Fit 3

Sjajna kombinacija tehnologije i stila, ovaj pametni fitness tracker prati vaše korake, puls, spavanje i još mnogo toga. Elegantan dizajn savršeno se uklapa uz vašu svakodnevnu odjeću, dok vas napredne funkcije drže motiviranima za postizanje vaših fitness ciljeva.

Huawei Pura 70 PRO i Pura 70 Ultra

Pripremite se za potpuno novo iskustvo s Huawei Pura 70 PRO i Pura 70 Ultra, najnovijim članovima naše obitelji pametnih telefona. S nevjerojatnom brzinom procesora, naprednim sustavom kamera i elegantnim dizajnom, stvoreni su da zadovolje sve vaše potrebe.

Huawei Watch GT3

Huawei Watch GT 3 predstavlja vrhunac pametne tehnologije, savršeno spajajući eleganciju i funkcionalnost.