LEGO Disney Mladi Simba kralj lavova komplet za slaganje 43247

Šifra
4301010069
Kataloški broj
43247
129,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
129,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Young Simba the Lion King (43247) LEGO® ǀ Disney
Podijelite strast prema kultnim filmovima s ovim Young Simba the Lion King (43247) LEGO® ǀ Disney setom za gradnju životinja. Ovaj set za gradnju za odrasle slavi 30. godišnjicu Kralja lavova i sadrži figuru Simbe s pomičnom glavom tako da model može biti izložen u različitim pozama. Ova opuštajuća aktivnost za odrasle je zabavan, nostalgičan poklon koji koristi napredne tehnike gradnje i potiče osjećaj kreativnog zadovoljstva kada postavite zadnji komad i postavite Simbu na prikaz.

Ovaj vrhunski LEGO set za gradnju za odrasle je jedinstveni izložbeni ili tematski poklon za odrasle obožavatelje Kralja lavova i može se dodati drugim LEGO ǀ Disney setovima za gradnju iz serije ili graditi uz Simba the Lion King Cub set za gradnju (svi ostali setovi prodaju se zasebno) kako bi se proširila kreativna radost. Možete uživati u intuitivnom iskustvu gradnje s aplikacijom LEGO Builder, koja vam omogućuje zumiranje i rotiranje modela u 3D, praćenje napretka i spremanje svih vaših setova na jednom mjestu.

LEGO® ǀ Disney set za gradnju za odrasle – Pružite sebi ili nekom drugom odraslom obožavatelju Kralja lavova Young Simba the Lion King set za gradnju životinja kako biste potaknuli nostalgiju i kreativni ponos Proslavite jubilej – Ovaj set za gradnju za odrasle sadrži figuru Simbe u klasičnoj pozi s pomičnom glavom kako bi proslavili 30. godišnjicu Kralja lavova Kreativna gradnja – Ova Simba LEGO® ǀ Disney figura životinje s pomičnom glavom može se graditi uz Simba the Lion King Cub set za gradnju (prodaje se zasebno) s mlađim graditeljem Izazov i radost – Ovaj kolekcionarski LEGO® set za gradnju omogućuje odraslim obožavateljima opuštajuću aktivnost s izazovnom gradnjom koja vam omogućuje stvaranje zabavnog dekorativnog komada za dom Disney poklon za odrasle – Ova Simba figura životinje s pomičnom glavom čini nostalgičan poklon za ljubitelje filmova ili poklon za vas ili bilo kojeg drugog odraslog obožavatelja Disneyja Uronite u iskustvo – Uživajte u svakom koraku gradnje s aplikacijom LEGO® Builder, gdje možete pratiti svoj napredak, zumirati i rotirati svoj model u 3D te spremiti sve svoje setove na jednom mjestu Dimenzije – Ovaj LEGO® set za gradnju za odrasle od 1,445 dijelova uključuje gradivu figuru lava koja je visoka preko 29 cm

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Obradujte obožavatelje Kralja lavova kompletom za slaganje za odrasle koji potiče na kreativnost
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Disney
Namijenjeno za Odrasli 18+ god.
Za dob 18+
Interes Životinje

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.