LEGO Star Wars Paz Vizsla i Moff Gideon u borbi 75386

Šifra
4301030231
Kataloški broj
75386
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO15 u periodu 06.09.-30.9.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
39,99 EUR
Dodatnih 15% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
39,99 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
LEGO15
15%
6,00 EUR
06.09.2024. - 30.09.2024. Do 30.09.2024.
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO15 u periodu 06.09.-30.9.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

LEGO® Star Wars™ Paz Vizsla and Moff Gideon Battle set (75386)
Izgradite dramu epske scene iz sezone 3 Star Wars: The Mandalorian sa LEGO® Star Wars™ setom Paz Vizsla i Moff Gideon Battle (75386) za dječake, djevojčice i sve obožavatelje starije od 7 godina. Cool fantazijski poklon za djecu, ovaj LEGO set za izgradnju igračaka sadrži mandalorijsku bazu s oklopljenim vratima s okidačem za zatvaranje, upravljačkim pločama i rotirajućim, pucanjem čavlima topom. Također su tu 4 kolekcionarske LEGO Star Wars: The Mandalorian minifigure za igranje Paz Vizslinog sukoba s Moffom Gideonom (koji nosi tamni oklop Troopera) i carskim stražama pretorijanima, plus pribor poput Moffovog mlaznog raketnog ruksaka i kutije za pohranu s elementom termalne detonacije za kreativnu igru.

Poboljšajte dječju građevinsku avanturu s LEGO Builder aplikacijom, gdje mogu zumirati i rotirati digitalne 3D verzije građevina, spremiti setove i pratiti svoj napredak.

Mandalorijska baza može se povezati s građevinskom formacijom/stijenom u setu 75373 Mandalore Battle Pack, prodaju se zasebno, za dodatne opcije igranja.

LEGO® Star Wars: The Mandalorian set za izgradnju igračaka za djecu – Ponovno doživite dramatičan sukob iz Star Wars: The Mandalorian sezone 3 s ovim setom Paz Vizsla i Moff Gideon Battle 4 kolekcionarske LEGO® Star Wars: The Mandalorian minifigure – Paz Vizsla, Moff Gideon i 2 carske straže pretorijani Star Wars™ set za izgradnju igračaka za djecu – Mandalorijska baza u ovom setu ima teška oklopljena vrata s okidačem za zatvaranje i upravljačkim pločama, plus rotirajući, pucajući čavlima top Igrivi pribor – Tu je građeni teški blaster za Paz Vizslu, mlazni raketni ruksak za Moffa Gideona, oružje za pretorijanske straže, plus kutija za pohranu s elementom termalne detonacije Fantastična ideja za poklon za Star Wars: The Mandalorian za djecu stariju od 7 godina – Dajte ovaj LEGO® set za izgradnju opeka kao rođendanski ili praznični poklon kreativnim dječacima, djevojčicama i svim mladim obožavateljima Star Wars: The Mandalorian Pomoćna ruka – Korištenjem LEGO® Builder aplikacije, djeca mogu zumirati, rotirati i vizualizirati digitalnu verziju ovog građevinskog modela dok ga grade, pratiti svoj napredak i spremiti setove Izgradnja i povezivanje – Mandalorijska baza u ovom LEGO® Star Wars: The Mandalorian kolekcionarskom setu povezuje se s građevinskom stijenom/ušćem u setu 75373 Ambush on Mandalore Battle Pack, prodaju se zasebno Izgradite, igrajte se i stvorite Star Wars™ prikaz – Mandalorijska baza u ovom setu od 289 dijelova mjeri preko 5 inča (12 cm) visine, 7.5 inča (20 cm) širine i 3 inča (8 cm) dubine

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis LEGO® komplet igračaka za slaganje iz serije Ratovi zvijezda: Mandalorijanac
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Star Wars
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Star Wars

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.