LEGO Harry Potter Leteći Ford Anglia model auta 76424

Šifra
4301030164
Kataloški broj
76424
15,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
15,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

OPIS PROIZVODA
Ponovno stvorite uzbudljivo putovanje Harryja Pottera™ i Rona Weasleya u Hogwarts™ u automobilu Flying Ford Anglia™ (76424) s ovim fantastičnim kompletom igračaka za djecu od 7+ godina. LEGO® pustolovni autić izrađen od kockica ima vrata koja se otvaraju i krov koji se može ukloniti tako da je unutra lako staviti minifigure Harryja Pottera i Rona Weasleya™ i figuru sove Hedwig™. U prtljažniku također ima mjesta za kovčeg, Harryjeve i Ronove štapiće i Ronovog štakora kućnog ljubimca, Scabbers™.


Ova visokokvalitetna igračka za gradnju za djecu najbolja je svakodnevna poslastica ili rođendanski dar za dječake i djevojčice koji igraju ikoničnu scenu iz Harryja Pottera i Dvorane tajni™ i izmišljaju vlastite čarobne priče.
Ovaj komplet za igranje s pustolovnim vozilom može se koristiti s drugim LEGO Harry Potter setovima za gradnju (prodaju se zasebno) kako bi nadahnuo maštu mladih čarobnjaka, vještica i Mugglesa™ i dao im još više mogućnosti za igru.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Složivi model auta, Harry Potter™ i Ron Weasley™!
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Harry Potter ™
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Harry Potter

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.