LEGO City Žuti građevinski bager model rovokopača 60420

Šifra
4301030214
Kataloški broj
60420
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO15 u periodu 06.09.-30.9.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
54,99 EUR
Dodatnih 15% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
54,99 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
LEGO15
15%
8,25 EUR
06.09.2024. - 30.09.2024. Do 30.09.2024.
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO15 u periodu 06.09.-30.9.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

LEGO® City Yellow Construction Excavator toy (60420)
Iznenadite vašeg rastočućeg graditelja s LEGO® City Yellow Construction Excavator igračkom (60420) namijenjenom djeci od 8 godina i više. Ovaj realistični bager igračka je kao prava stvar, s gumama koje hvataju tlo, svestranim krakom i vozačkom kabinom koja se rotira za 360°. Set također uključuje 2 zaštitne barijere i dolazi s vozačem, radnikom i arhitektom minifigurama za maštovitu igru uloga i pripovijedanje priča.

Ovaj set igračaka za građenje uključuje korak-po-korak tiskani vodič za izgradnju i 3D upute u LEGO Builder aplikaciji - digitalni alat za izgradnju s intuitivnim alatima zumiranja i rotiranja koji omogućuju djeci da vizualiziraju modele iz svih kutova dok grade.

LEGO City setovi čine odlične blagdanske i rođendanske poklone za djecu, s cool igračkim vozilima, realističnim strukturama i zabavnim likovima koji inspiriraju maštovitu igru bez ograničenja. Djeca mogu dodati ovaj LEGO građevinski vozilo drugim setovima (prodaju se zasebno) iz LEGO City asortimana kako bi proširila mogućnosti svijeta igre.

Igračka set za bager - Obožavatelji cool građevinskih vozila obožavat će ovu LEGO® City Yellow Construction Excavator igračku za izgradnju za dječake i djevojčice u dobi od 8 godina i više Što je u kutiji? - Ovaj LEGO® City set uključuje igrački bager, 2 zaštitne barijere i LEGO građevinskog radnika, vozača i arhitekta minifigure za zabavnu igru uloga Igračke za djecu koja vole igrati - Ovaj igrački bager ima gume koje hvataju tlo, svestrani krak i vozačku kabinu koja se rotira za 360 stupnjeva Igračka građevinskog mjesta s zabavnim dodacima - Ovaj set igračaka dolazi s LEGO® dodacima za minifigure za pretvaranje igre, uključujući igrački arhitektonski nacrt, pneumatski čekić i walkie-talkie Zabavan blagdanski ili rođendanski poklon za djecu - Poklonite ovu LEGO® igračku za izgradnju kao poklon za dječake i djevojčice od 8 godina i više Digitalna građevinska zabava - Postoje upute za ovaj LEGO® bager u LEGO Builder aplikaciji, gdje djeca mogu spremiti setove, pratiti napredak i zumirati i rotirati modele u 3D-u dok grade Grad bez granica - LEGO® City je mjesto gdje djeca mogu osloboditi svoju neograničenu maštu, s konstrukcijama, vozilima i građanima koji ih potiču na izgradnju, stvaranje, istraživanje i igru Dimenzije - Bager u ovom LEGO® City setu od 633 dijela visok je preko 12 cm, dug 32 cm i širok 11 cm.

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Komplet igračaka za slaganje LEGO® City Žuti građevinski bager za djecu dobi 8+
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.