LEGO City Žuta mobilna građevinska dizalica komplet igračaka 60409

Šifra
4301030215
Kataloški broj
60409
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO15 u periodu 06.09.-30.9.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
109,99 EUR
Dodatnih 15% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
109,99 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
LEGO15
15%
16,50 EUR
06.09.2024. - 30.09.2024. Do 30.09.2024.
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO15 u periodu 06.09.-30.9.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

LEGO® City Yellow Mobile Construction Crane toy (60409)
Potaknite dječju fascinaciju za cool građevinskim vozilima ovim LEGO® City Yellow Mobile Construction Crane setom igračaka (60409) namijenjenim djeci od 9 godina nadalje. Ovaj impresivan model dolazi s mnogo realističnih funkcija. Djeca mogu razvući potporne noge, okretati kabinu, produžiti i rotirati dizalicu za 360° te upravljati vitlom. Samo dodajte 4 minifigure radnika za maštovitu igru uloga i pripovijedanje priča.

Ovaj LEGO set igračaka za građevinska vozila uključuje korak-po-korak tiskani vodič za izgradnju i 3D upute u LEGO Builder aplikaciji - digitalni alat za izgradnju s intuitivnim alatima zumiranja i rotiranja koji omogućuju djeci da vizualiziraju modele iz svih kutova dok grade.

LEGO City setovi čine kreativne poklone za djecu, s cool vozilima, realističnim strukturama i zabavnim likovima koji inspiriraju bez ograničenja. Djeca mogu dodati ovaj LEGO City set za dizalicu drugim setovima (prodaju se zasebno) iz LEGO City asortimana kako bi proširila mogućnosti svijeta igre.

Igrački set za građevinsku dizalicu - Gradnja vlastitog grada još je zabavnija s LEGO® City Yellow Mobile Construction Crane setom za dječake i djevojčice u dobi od 9 godina i više Što je u kutiji? - Ovaj LEGO® City set igračaka za građevinska vozila uključuje sve što djeca trebaju kako bi izgradila detaljnu mobilnu dizalicu, igrački WC i 4 LEGO minifigure građevinskih radnika LEGO® City igračke nadahnuti stvarnim vozilima i strojevima - Djeca mogu razvući potporne noge, okretati kabinu, produžiti i rotirati dizalicu za 360° te upravljati vitlom Igračka za izgradnju s zabavnim dodacima - Ovaj set za igru dolazi s LEGO® dodacima za minifigure za pretvaranje igre, uključujući igrački arhitektonski nacrt, ključ i walkie-talkie Kreativni poklon za djecu od 9 godina i više - Učinite svaki dan posebnim kada poklonite ovaj LEGO® set igračaka kao poklon za obožavatelje cool građevinskih igračaka Igrajte bez ograničenja - Djeca mogu ući u više zabave i avantura kada dodaju ovaj set drugima (prodaju se zasebno) iz LEGO® City asortimana Dobrodošli u LEGO® City - Otkrijte mjesto gdje djeca mogu osloboditi svoje neograničene mašte, s konstrukcijama, vozilima i građanima koji ih potiču na izgradnju, stvaranje, istraživanje i igru Dimenzije - Dizalica (s produženom dizalicom i izvučenim potpornim nogama) u ovom LEGO® City setu od 1,116 dijelova visoka je preko 68 cm, dugačka 48 cm i široka 25 cm

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Komplet LEGO® City Žuta mobilna građevinska dizalica za dječake i djevojčice dobi 9+
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 9+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.