LEGO City Gradska luka s teretnim brodom igračka 60422

Šifra
4301030194
Kataloški broj
60422
Ostvarite 10% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO10 u periodu 06.09.-30.9.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
109,99 EUR
Dodatnih 10% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
109,99 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
LEGO10
10%
11,00 EUR
06.09.2024. - 30.09.2024. Do 30.09.2024.
Ostvarite 10% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO10 u periodu 06.09.-30.9.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

LEGO® City Seaside Harbor with Cargo Ship toy building set (60422)
Unesite ugodnu obalu u igru djece uz ovaj LEGO® City Seaside Harbor s teretnim brodom igračkom za izgradnju (60422) namijenjen djeci od 8 godina pa naviše. Djeca mogu koristiti igračku dizalicu za podizanje kontejnera s LEGO broda i uživati u turističkom području luke s trgovinom, restoranom morske hrane i plažom. Set također uključuje manji igrački brod i skuter na vodi, plus 8 minifigura za igru uloga i pripovijedanje priča.

Ova kreativna građevinska igračka uključuje detaljne upute za izgradnju u tiskanom obliku i 3D upute u LEGO Builder aplikaciji - digitalnom građevinskom pomoćniku s intuitivnim alatima za zumiranje i rotaciju koji omogućuju djeci da vizualiziraju modele iz svih kuteva dok ih grade.

LEGO City setovi sadrže cool vozila, realistične strukture i zabavne likove koji inspiriraju bez ograničenja. Djeca mogu dodati ovaj LEGO City set drugima (prodaju se zasebno) iz LEGO City asortimana kako bi proširili svijet mogućnosti igre.

Igračka luka uz obalu i teretni brod - Unesite ugodnu obalu u igru djece uz ovaj LEGO® City Seaside Harbor s teretnim brodom za dječake i djevojčice od 8 godina pa naviše Što se nalazi u kutiji? - Ova kreativna građevinska igračka uključuje LEGO® brod, 2 kontejnera, radnu dizalicu za kontejnere, luku s trgovinom i restoranom, skuter na vodi, čamac na vesla i 8 minifigura Građevinska igračka za djecu koja vole maštovitu igru - Djeca mogu pristupiti motoru, mostu i trupu teretnog broda i upravljati dizalicom za utovar i istovar kontejnera igračkih vozila LEGO® dodaci minifigura - Ovaj avanturistički set dolazi s zabavnim dodacima za pretvaranje igre, uključujući ribarski štap, ključ, 2 walkie-talkieja, mrežu za rakove i figuricu rakova Zabavna ideja za poklon djeci - Poklonite ovu LEGO® građevinsku igračku kao praznični ili bilo koji drugi dan za dječake i djevojčice od 8 godina pa naviše Digitalna građevinska zabava - Ovaj LEGO® City set tematiziran brodovima sadrži upute u LEGO Builder aplikaciji, gdje djeca mogu spremiti setove, pratiti napredak i zumirati i rotirati modele u 3D-u dok grade Grad bez granica - LEGO® City je mjesto gdje djeca mogu osloboditi svoju neograničenu maštu, s strukturama, vozilima i građanima koji ih potiču da grade, stvaraju, istražuju i igraju se Dimenzije - Luka u ovom setu za izgradnju od 1.226 dijelova mjeri više od 9,5 inča (25 cm) visoko, 18 inča (45 cm) široko i 11,5 inča (30 cm) duboko

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Morska luka i model teretnog broda za dječake i djevojčice od 8 godina i starije
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.