LEGO City Crveni turistički autobus na kat igračka 60407

Šifra
4301030199
Kataloški broj
60407
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO15 u periodu 06.09.-30.9.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
29,99 EUR
Dodatnih 15% uz promo kod
Plaćanje do 36 rata
29,99 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
LEGO15
15%
4,50 EUR
06.09.2024. - 30.09.2024. Do 30.09.2024.
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO15 u periodu 06.09.-30.9.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

LEGO® City Red Double-Decker Sightseeing Bus toy (60407)
Zabavite djecu s uzbudljivim avanturama gradskih tura uz ovaj LEGO® City Crveni dvokatni turistički autobus igračku (60407) namijenjenu djeci od 7 godina pa naviše. Djeca mogu okretati pokazivač odredišta, pokupiti čekajuće putnike i smjestiti ih na donji kat ili na otvoreni vidikovac na krovu. Ovaj ikonični model izvrstan je za izlaganje i uključuje 5 minifigura, uključujući i bebu u kolicima, za maštovitu igru i pripovijedanje priča.

Ova LEGO City crveni autobus igračka uključuje detaljne upute za izgradnju u tiskanom obliku i 3D upute u LEGO Builder aplikaciji - digitalnom građevinskom pomoćniku s intuitivnim alatima za zumiranje i rotaciju koji omogućuju djeci da vizualiziraju modele iz svih kuteva dok ih grade.

LEGO City setovi odlični su pokloni za praznike i rođendane za djecu, s cool vozilima, realističnim strukturama i zabavnim likovima koji potiču maštovitu igru bez granica. Djeca mogu dodati ovaj LEGO City autobus drugim setovima (prodaju se zasebno) iz LEGO City asortimana kako bi proširili svijet mogućnosti igre.

Autobus igračka s dva kata - Obožavatelji igračaka vozila oduševit će se ovim LEGO® City Crvenim dvokatnim turističkim autobusom za dječake i djevojčice od 7 godina pa naviše Što se nalazi u kutiji? - Ovaj set uključuje sve što djeci treba da izgrade autobus s dva kata s otvorenim vidikovcem na krovu, plus 5 minifigura, uključujući i bebu u kolicima, za zabavnu ulogu Za djecu koja vole maštovitu igru - Djeca mogu okretati pokazivač odredišta kako bi odabrala između LEGO® City centra grada, luke, muzeja ili parka LEGO City® igračka s zabavnim priborom - Ovaj set autobusa dolazi s LEGO minifigura priborom za pretvaranje igre, uključujući igrački mikrofon, telefon i kameru Zabavan poklon za djecu - Poklonite ovaj LEGO® crveni autobus igračku kao praznični ili rođendanski poklon za dječake i djevojčice od 7 godina pa naviše Još setova za prikupljanje - Djeca oslobađaju više zabave i avantura kada koriste ovaj set s drugima (prodaju se zasebno) iz LEGO® City asortimana Grad bez granica - LEGO® City je mjesto gdje djeca mogu osloboditi svoju neograničenu maštu, s strukturama, vozilima i građanima koji ih potiču da grade, stvaraju, istražuju i igraju se Dimenzije - Dvokatni autobus u ovom LEGO® City setu od 384 dijela mjeri više od 4 inča (11 cm) visok, 8 inča (21 cm) dug i 2,5 inča (6 cm) širok

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis LEGO® City Crveni turistički autobus na kat za dječake i djevojčice dobi 7+
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO City
Namijenjeno za Školarce 6+ god.
Za dob 6+
Interes Vozila

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.