LEGO Disney Princess Arielina glazbena pozornica 43235

Šifra
4301021078
Kataloški broj
43235
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO15 u periodu 06.09.-31.10.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
15,99 EUR
Dodatnih 15% uz promo kod
Plaćanje do 36 rata
15,99 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
LEGO15
15%
2,40 EUR
06.09.2024. - 31.10.2024. Do 31.10.2024.
Ostvarite 15% popusta za plaćanje do 12 rata uz promo kod LEGO15 u periodu 06.09.-31.10.2024. ili do isteka zaliha. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima.
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

LEGO® ǀ Disney Princess Ariel’s Music Stage (43235)
Izvođenje i kreativna igra čekaju djecu od 4+ godine dok uče graditi s ovim LEGO® ǀ Disney Princess Ariel’s Music Stage (43235) konstrukcijskim setom igračaka. Ovaj gradivi set inspiriran Disney Princezom je dizajniran da poboljša vještine rješavanja problema i potakne mlađe da uživaju u beskrajnoj kreativnoj igri.

Ova gradivna igračka za djecu uključuje LEGO ǀ Disney figuricu mini-lutke Ariel i LEGO ǀ Disney figuricu životinje Sebastiana. Tu je i pozornica s rotirajućim podom i izgrađeno područje za osvježenje s stolicom i zabavnim elementima za početak priče, uključujući gitaru, marake i ananas. Element početničke kocke daje djeci čvrstu osnovu kako bi igra mogla brzo započeti, dok su intuitivne upute pružene u obliku šarenog vodiča priča napravljenog za djecu koja tek počinju učiti čitati.

Ovaj cool 4+ LEGO ǀ Disney gradivni set zadovoljava strast djeteta za gradivnim igračkama Male sirene, lako se nosi na igranja i odličan je način za odrasle da dijele zabavu u građenju s mlađima.

Disney Junior gradivna igračka za djecu – Potaknite maštu djevojčica i dječaka od 4+ godine s gradivnim setom Ariel’s Music Stage dok djeca igraju svoje vlastite priče o Disneyjevoj Maloj sireni Konstrukcijski set – Ovaj gradivni set ima glazbenu pozornicu inspiriranu Disney Junior TV serijom Ariel, LEGO® ǀ Disney mini-lutku Ariel i LEGO ǀ Disney figuricu životinje Sebastiana Rotirajući plesni podij – Glazbena pozornica ima rotirajući plesni podij s mikrofonom i podvodnom pozadinom, dok područje za osvježenje ima pult, stolicu za Sebastiana i ananas Elementi za početak priče – Ova zabavna konstrukcijska igračka za djecu omogućava Disneyjevim obožavateljima da koriste svoju maštu za izvođenje pjesama s gitarom i marakama ili stvaranje potpuno novih priča i avantura Zabavan, gradivni poklon za djecu od 4+ godine – LEGO® ǀ Disney gradivni set koji čini zabavan poklon za djevojčice, dječake i obožavatelje TV serije od 4+ godine koji vole neograničene opcije igre za pokretanje zabave u pričanju priča LEGO® ǀ Disney igra – Dodajte ovaj gradivni set kompatibilnim LEGO 4+ gradivnim igračkama i LEGO ǀ Disney gradivnim setovima (prodaju se zasebno) iz opsežnog asortimana Rani razvoj vještina – Ovaj LEGO® 4+ gradivni set uvodi djecu u svijet njihovih omiljenih TV serija, filmova i svakodnevnih heroja i heroina na zabavan, razigran način Dimenzije – Ovaj set za gradnju od 60 dijelova sadrži gradivnu glazbenu pozornicu koja mjeri preko 12 cm visine, 8 cm širine i 6 cm dubine

Specifikacije
Proizvođač LEGO
Kratki opis Nadahnite djecu složivom igračkom koja potiče na smišljanje nastupa
Maksimalni broj rata 36
Tip proizvoda LEGO Disney
Namijenjeno za Predškolarce 4-6 god.
Za dob 4+
Interes Princeze

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.